HITRA DOSTAVA

DOBRE  CENE

VARNO PLAČANJE

O nas!

 

Smo ljubitelji kave.

ZA LJUBITELJE DOBRE SKODELICE KAVE, ČAJA IN DRUGIH NAPITKOV – VSE KAPSULE IN KAVNI APARATI ZA KAPSULE NA ENEM MESTU.

Narocikavo.si je prva spletna trgovina v Sloveniji, kjer lahko med množico kavnih kapsul in drugih toplih napitkov izbereš kapsulo po svojem okusu.

Bogat izbor, ki bo prepričal tudi najzahtevnejše kupce in uporabnike kapsul.

Izbiraš lahko med originalnimi kapsulami Nespresso, Lavazza, Illy, Bialetti, Dolce Gusto, Caffitaly ali izbereš svojo kapsulo med bogato ponudbo kompatibilnih kapsul Caffe Borbone, Lollo Caffe , Italian Coffee, Caffe Corsini, Vergnano, Molinari, Filicori, Gimoka, L’angelica, Segafredo, Garibaldi, Caffe Lettera… Za pripravo kave in toplih napitkov iz kapsule, smo za vas pripravili široko paleto kavnih aparatov za vse sisteme kapsul. Naj bo najboljša skodelica kave pri vas doma.

Naredite najboljšo kavo doma!

Zakaj kava iz kapsule? Kava vsebuje aromatične sestavine, ki vplivajo na aromo kave. Kar 800 aromatičnih sestavin je hitro hlapljivih, zato je pomembno, da je optimalna mešanica kavnih zrn zmleta in polnjena v kapsule v pogojih kontrolirane atmosfere. Na ta način kava obdrži vso svojo aromo, ki nam je všeč in zaradi katere ljudje kavo tako radi pijemo. In zgolj uporaba kavnega aparata na kapsule nam omogoča pripravo pravega espressa v svoji popolni aromi. Enostavno, hitro in predvsem odlično.

V trgovini Narocikavo.si vsak lahko najde nekaj za svoj okus.

Za vaš popoln užitek!