HITRA DOSTAVA

DOBRE  CENE

VARNO PLAČANJE

PRAVILA NAGRADNIH IGER

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE VELIKONOČNI PIRH – Naroči kavo Koper, 28. marec 2024

Nagradna igra ni v nobeni povezavi s Facebookom in ni v nobenem primeru sponzorirana, podprta ali organizirana s strani družabnega omrežja Facebook. Prejemnik podatkov, ki jih daje na razpolago udeleženec, ni Facebook, ampak podjetje Unikat d.o.o. kot lastnik  Naroči kavo Facebook strani. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator in ne Facebook. Facebook ne prevzame nobene odgovornosti v povezavi z nagradno igro.

Kaj je nagrada?
Nagrada, nagradne igre Velikonočni Pirh je aparat za kavo Dolce Gusto Mini Me v črni barvi.

Kako in kje poteka nagradna igra? 
Nagradna igra bo potekala na Facebook strani  Naroči kavo. Ob zaključku nagradne igre bomo izžrebali enega nagrajenca ali več, ki bo prejel nagrado opisano v nagradni igri na Facebooku. Uporabili bomo Random Number Generator. 

Kdo lahko sodeluje v nagradni igri? 
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki pravilno odgovorijo na nagradno vprašanje. S tem potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in pogoji nagradne igre. Vaše odgovore bo možno oddati do 02. aprila do 16te ure.

Kdo prireja nagradno igro in podeljuje nagrade? 
Organizator nagradne igre je podjetje Unikat d.o.o., Cankarjeva 26, 6250 Ilirska Bistrica, ki nagrado tudi podeljuje. O prevzemu nagrade bo nagrajenec obveščen preko Facebooka. Nagrada ni zamenljiva za denar in ni prenosljiva. 

Kako in kje poteka žrebanje nagrade? 
Žrebanje bo potekalo 03. aprila 2024, po končani nagradni igri v Trgovini Naroči kavo, Park center Koper, Ankaranska cesta 3.A, 6000 Koper z Random number generatorjem. V žrebanju bodo sodelovali vsi, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje. Potek žrebanja bo vodila in nadzorovala komisija, ki jo sestavljajo zaposleni v podjetju Unikat d.o.o. – Lara Povalec, Robert Povalec. Rezultati žrebanja bodo dokončni.

Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci? 
Nagrajenci bodo objavljeni na Facebook profilu Naroči kavo 03. aprila 2024 v objavi. Nagrajenci bodo objavljeni s svojim profilnim imenom. Nagrado lahko prejemniki prevzamejo v trgovini Naroči kavo Park center Koper, Ankaranska cesta 3.A, 6000 Koper, ali jo bomo poslali po pošti..

Kdaj nagrada ni podeljena? 
Če se izkaže, da je sodelujoči vnesel lažne osebne podatke, nagrada ni podeljena. Če se nagrajenec v roku 7 dni od objave nagrajenca na Facebook strani Tuttocapsule Ljubljana ne oglasi preko sporočila na Facebooku , ne pokliče ali se ne oglasi v trgovini, se nagrada smatra kot ne podeljena. Nagrade ni mogoče zamenjati za drugo nagrado ali gotovino.

Kdo plača davke? 
Vse stroške krije podeljevalec nagrade Unikat d.o.o.

Zasebnost in varstvo podatkov 
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre dovoljuje organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do uporabe podatkov, pridobljenih z nagradno igro, v marketinške namene. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo s podatki udeležencev ravnal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Sodelujoči v nagradni igri lahko kadarkoli zahtevajo vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave njihovih osebnih podatkov za promocijske namene skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. 

Nagradna igra ni na noben način sponzorirana ali povezana s Facebookom. Sodelujoči v nagradni igri razumejo, da je organizator nagradne igre lastnik Facebook profila Naroči kavo. Facebook se uporablja le kot platforma za komuniciranje o nagradni igri. 

0